OM LAGALEBRI

Kære du 

Først og fremmest, velkommen til 🖤

Mit navn er Gabriella Rostami og fra min lille kælderlejlighed et sted i Jylland, har jeg siden 2019 udtrykt mine tanker i billeder. 

Jeg er opvokset med kunst og kultur. Siden jeg var helt lille, har jeg elsket at tegne. Jeg husker hvordan jeg tegnede mine drømme, holdninger og følelser ud på papir. Fordi så var det kun mig, der kendte til historien bag. Senere, opdagede jeg at mine tegninger blev opfattet forskelligt af andre. At de havde en anden historie bag tegningerne. Et andet perspektiv. At tegningerne rørte noget andet i dem. Og det rørte mig. Der opstod en lille drøm om at kunne dele mine fortællinger og være en stemme for dem, der måske ikke helt havde modet til at dele deres. 

Så tilbage i 2019, besluttede jeg mig for at udleve den lille piges drøm. Den drøm har sidenhen budt på en helt særlig rejse, som jeg glædeligt deler ud af på Instagram under navnet lagalebri

Mit instanavn lagalebri er et anagram af mit eget navn. Som regel fortæller jeg, at det er inspireret af Dronning Margrethes illustratornavn Ingahild Grathmer. Men den rigtige historie bag er, at jeg tilbage i 2019 havde brug for at kunne gemme mig lidt væk. Fordi jeg syntes det var intimiderende og skræmmende, at skulle dele mine værker og tankerne bag. Sidenhen er jeg blevet mere modig. Jeg øver mig stadig. 

Så endnu engang velkommen til mit univers fyldt med tanker, følelser og shitloads af kærlighed. Tak fordi du er her 🖤

Gabriella Rostami