OM LAGALEBRI

Mit navn er Gabriella Rostami og jeg står bag Lagalebri. I efteråret 2020 startede jeg Lagalebri – et kreativt studio præget af line art og snørklede streger  som nu er vokset til et lille brand med en forkærlighed for unika og bæredygtighed. 

Lagalebris mission er at give dig unik vægkunst og andet boligtilbehør, med bæredygtighed og kvalitet i højsæde.

Inspirationen og drivet bag Lagalebri, kommer fra vores omgivelser. Lagalebri ønsker at tilsætte skævhed og kaos i det fine og ordentlige, og sætte et personligt touch på minimalismen og det skandinaviske design.

SAMFUNDSANSVAR

Lagalebri arbejder ud fra filosofien om, at vi alle har et ansvar om at passe på vores verden – og det er DU med til at støtte op om, når du handler hos Lagalebri.

 

Plakaterne trykkes i begrænset antal på FSC certificeret papir, både for at sikre dig unik vægpynt, men også for at undgå overproduktion.

 

  For hver solgte plakat, donerer Lagalebri 10 kr. til Plant et træ.

 

Lagalebri benytter sig af danske leverandører, både for at formindske transporten, men også for at støtte lokalsamfundet.

 

  Din ordre bliver pakket forsvarligt i certificeret og genbrugt emballage. Du kan derfor opleve, at kassen, din ordre bliver sendt i, har været brugt tidligere - selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten og med sikkerheden om, at din ordre når sikkert frem.